smaak en sfeer
Meesterproever
Overzicht
De laatste recensies:
Nee dit was geen succes. Nu betaal je er ook niet veel voor maar ik verwacht als ik ergens eet tenminste dat het in de verte smaakt naar de omschrijving. Alles leek al tijden op laag vuur doorgesudderd te hebben totdat alle smaak vervlogen was. Het enorme scherm met bollywoodvideoclips is ook verre van sfeerverhogend.
Je bent hier om de hoek bij de 'ons kent ons'-chique van de Dennenweg en daar moet je van houden. Vandaar dat ik je aanraad om er met een groepje van ongeveer 6 naar toe te gaan.
Er is heel veel keuze in bijzondere drankjes, ook non-alcoholisch, en de inrichting is modern maar warm.
Je deelt hier samen allerlei kleine gerechtjes en gelukkig zijn de porties hier ook op afgestemd zodat je aan 3 gangen ook echt genoeg hebt.
Ze doen hier echt hun best om er wat speciaals van te maken maar lang niet alles is even geslaagd. Hulde voor de voorgerechtjes, van de visfrikandel tot de haricot-verts rolletjes ze zijn allemaal prachtig uitgevoerd en erg smakelijk.
Het hoofdgerecht valt daarna bijzonder tegen, alsof al het kruid al verschoten is. Van het desserts werden we ook niet vrolijk. Flauwe melkchocolademousse is geen waardige afsluiter van zoveel creativiteit. Jammer want het is duidelijk hoeveel potentie dit restaurant heeft.
We gaan absoluut terugkomen en dan vragen of we gewoon twee keer de voorgerechtjes kunnen krijgen en de rest overslaan.
Al doet het interieur nog het meest denken aan een basisschool uit de jaren tachtig, is de bediening wisselend in vriendelijkheid en zit je op het terras bij een druk kruispunt qua biologisch en vegetarisch eten is Baklust onovertroffen in Den Haag. Alles is vers en smaakt even goed als wanneer je zelf in de keuken staat te zwoegen. De biologische ingrediënten zijn het geheim en ja voor superieure ingrediënten betaal je nu eenmaal wat meer.
Vind je het voor de lunch toch net wat te prijzig dan heb ik wel een tip. Wanneer je net wat eerder klaar bent met werken en geen tijd/zin hebt om te koken haal hier dan empanadas en quiche. Salade erbij en je hebt voor een schappelijke prijs een heerlijke avondmaaltijd
De meest recente favorieten:
Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.