3 weken geleden hier gegeten.
Bediening (vr) was erg vriendelijk deed haar best. Het eten was redelijk totdat de inktvis van de gril kwam. Wij zijn een aantal keer in Spanje rondgetrokken en meestal bestelden we inktvis (en géén calamaras). Deze inktvis was enorrrrm zout (zo uit de pekelpot gevist, eigenlijk moet je de inktvis een tijdje weken om de ergste pekel/zout er uit te laten trekken maar dat had men bij deze inktvis waarschijnlijk vergeten). Normaal gesproken houd ik heel erg van zout, het eten kan mij niet zout genoeg zijn (ansjovis en marmite vind ik delicatesse’s) maar dit had gewoon geen smaak meer, mijn tong trok gelijk krom.
We stuurden de inktvis terug en bestelden een bordje Spaanse kaas. De kaas kwam maar niet, lastig want wij zouden naar de film gaan (en hadden wel 2,5 uur uitgetrokken voor het diner).
Na een tijdje wachten ging mijn man afrekenen en kreeg i.p.v. de kaas een arrogante en grote mond van de eigenaar toe met dat wij het beslist verkeerd geproefd en gezien hadden; de inktvis was toch echt zoals hij hoorde te zijn.
Slechte ervaring!!