Overzicht

Meest recente meningen:

La Cantina di David

Utrecht Italiaans 25 maart 2008
Toon details

Vind dat ze door het succes een beetje doorgeschoten zijn naar de afraffelkant. Als je naast een deur wordt geplaatst waar veel tocht uitkomt (niet de plek naast de hoofddeur maar het achterste stukje in de tweede kelder) en je vraagt naar een andere plek antwoord de serveerster "jamaar het tocht hier altijd". Daarna tijden gewacht op het eten dat jammergenoeg niet meer zo subliem smaakte als vorig jaar..terwijl wij toch honger hadden!!

Fusto D'Oro

Utrecht Italiaans 25 maart 2008
Toon details

Heb hier tijd geleden gewerkt; het is hier echt een boevenbende! (en je wilt niet weten hoe het eten bereid wordt in de keuken)

Casa Granada

Utrecht Spaans 25 maart 2008
Toon details

3 weken geleden hier gegeten. Bediening (vr) was erg vriendelijk deed haar best. Het eten was redelijk totdat de inktvis van de gril kwam. Wij zijn een aantal keer in Spanje rondgetrokken en meestal bestelden we inktvis (en géén calamaras). Deze inktvis was enorrrrm zout (zo uit de pekelpot gevist, eigenlijk moet je de inktvis een tijdje weken om de ergste pekel/zout er uit te laten trekken maar dat had men bij deze inktvis waarschijnlijk vergeten). Normaal gesproken houd ik heel erg van zout, het eten kan mij niet zout genoeg zijn (ansjovis en marmite vind ik delicatesse’s) maar dit had gewoon geen smaak meer, mijn tong trok gelijk krom. We stuurden de inktvis terug en bestelden een bordje Spaanse kaas. De kaas kwam maar niet, lastig want wij zouden naar de film gaan (en hadden wel 2,5 uur uitgetrokken voor het diner). Na een tijdje wachten ging mijn man afrekenen en kreeg i.p.v. de kaas een arrogante en grote mond van de eigenaar toe met dat wij het beslist verkeerd geproefd en gezien hadden; de inktvis was toch echt zoals hij hoorde te zijn. Slechte ervaring!!

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.