Parador

Meest recente meningen:

Sirtaki

Maastricht Grieks 13 december 2011
Toon details

Het eten hier smaakt toch wel echt heel anders dan in Griekenland. Ik vond het echt niet lekker. HIer ga ik niet meer terug. Jammer, want de plek is erg mooi.

Plein 22

Houten Frans 13 december 2011
Toon details

Laatst hier met een vriendin gegeten. Het eten was erg lekker, had ik niet verwacht! De huiswijn was niet speciaal, maar later bestelden we op advies een goed glas rood en later nog een dessertwijn. Uitstekend. Wat ik wel jammer vond, is dat je niet zo prettig kon zitten voor een goed gesprek. Je moet vantevoren goed weten waar je wilt zitten. Het eten was betaalbaar, maar de wijn en ook het water (uit de kraan) was heel erg duur. Jammer dat ze dit doen, want dat drukt het plezier toch wel een beetje.

Vroeg

Bunnik Internationaal 13 december 2011
Toon details

Je kunt er goed zitten voor een zakelijk gesprek, de koffie is lekker. Maar laatst waren we er om een verjaardag te vieren en bestelden we een lunch. Het eten was ok, maar erg duur. Personeel deed vermoeid, alsof het allemaal teveel was als je iets wilde bestellen of vragen. Dus, voor een kop koffie door de weeks is het prima. Vroeg is meer een wegrestaurant.

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.