OL__

Proever sinds 27 december 2009

Overzicht

De laatste recensies:

5 april 2010

Leuk gezellig eetcafé met een uitstekende keuken voor een eetcafé. De menukaart is ruim gevuld met allerlei gerechten voor ieders wil. Mijn vrouw en ik hebben een voorgerecht en een hoofdgerecht gehad en beide waren erg lekker. Niet heel speciaal maar wel juist voor de prijs.
Het eetcafé oogt gezellig zoals je van een eetcafé mag verwachten. De bediening is vriendelijk en snel. Het drinken met wat stokbrood staat snel op tafel en later word er nog een fles water op tafel gezet. Geen bronwater maar het is wel gratis.
Al met al een leuk eetcafé met een goede sfeer en lekker eten voor een schappelijke prijs.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.

Eetcafé Het Sas

Hoofdstraat 172
€21,50

21 februari 2010

In november met een grote groep gegeten voor een vast bedrag inclusief drinken.

De bediening is goed en de drank word snel aangevuld wanneer je het glas leeg hebt. Er worden ook kannen bier geserveerd zodat je nooit met een leeg glas komt te zitten.

De lege borden worden snel van de tafel verwijderd zodat je weer aan de volgende ronde kan beginnen.

Het wokbuffet is goed en heeft veel goede verse produkten die je zelf kan samenstellen. De koks bereiden het geheel en geven tips voor de saus.

Al met al goed gegeten, niet het beste wokrestaurant wat ik bezocht heb maar zeker de moeite waard.

Wokcentre

Chinees
Brinklaan 32
€20,-

21 februari 2010

Op een zaterdagavond maar eens bij Sakura gegeten en dat was een hele ervaring. De ontvangst is alleraardigst en zeer correct.

De bediening weet hier hoe het hoort, uiterst behulpzaam, correct en vriendelijk.

Mijn vrouw en ik hebben voor het Sakura menu gekozen met daarbij een voortreffelijke witte huiswijn.

De gerechten zijn van zeer goede kwaliteit en de kok maakt er een ware show van. Echt leuk om te kijken hoe de kok jouw gerecht voor je ogen klaar maakt.

Je moet hier niet gaan eten als je haast hebt, want voor een menu zit je toch al gauw 3 uur. Tussen de gangen is voldoende tijd om het eten te laten zakken waardoor je niet overvol het restaurant uit loopt.

Sakura is niet goedkoop, maar de kwaliteit, de service en de duur dat je in het restaurant zit maken het zijn geld waard.

Al met al een aanrader!

2 van de 2 proevers vinden dit nuttig.

Sakura

BBQ/grill
Van Kinsbergenstraat 12
€28,50

De meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.