Overzicht

Meest recente meningen:

Zino

Rotterdam Europees 16 december 2011
Toon details

Gisteren hier gegeten voor de verjaardag van mijn vriend, en we hebben echt een heel leuke avond gehad. Leuk tentje, lekker eten, vriendelijke bediening en goede bijpassende wijnen. Zeker voor herhaling vatbaar! 1 mini puntje van kritiek: de nieuwe Adele cd is geweldig om op te zetten, maar als je hem 5 keer op repeat zet op 1 avond wordt je het wel een beetje zat haha ;-)

Restaurant Perceel

Capelle aan den IJssel Biologisch 18 november 2011
Toon details

Op 13 november hier met 3 personen gegeten en erg leuke en fijne avond gehad. Wij hebben alle drie voor het 6 gangendiner gekozen en hadden een goed gevulde buik aan het einde van de avond. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en niet te stijf. Wat ik ook een heel leuk vind is dat wanneer je je auto nog aan het parkeren bent, er al iemand bij de deur staat je op te wachten om je te verwelkomen. Aan het einde van de avond werd het bord van het toetje voor mij en mijn vriend ook extra leuk versierd omdat we 10 jaar samen waren!! Na ons bezoek heb ik de overige reacties op Iens eens zitten lezen en zie een paar puntjes van kritiek die ons ook zeer zeker op zijn gevallen. Bij elke gang werden echt heerlijke wijnen geschonken, maar jeetje wat een karige glaasjes schenken ze in en dat voor €6,50 per glas. Daarnaast scheelde de hoeveelheid per glas soms inderdaad behoorlijk. Als je je gerecht op tafel kreeg, was die heerlijke wijn alweer op en moest er bijgeschonken worden. Daarnaast viel ik ook een beetje over de hoeveelheid brood. 6 erg dunne sneedjes (overigens echt heerlijk brood met boter) kregen wij gereserveerd voor 3 personen en daarna hield het op. Toch lekker soms om tussen de gerechten door nog een stukje brood te eten. Ik ben van mening dat dit gewoon heel de avond gratis bijgevuld moet worden. Zeker met de prijzen op het menu. Ik het echt zitten smullen van het eten, alleen 1 minpuntje bij het voorgerecht (ik dacht de zwaardvis). In 2 stukjes vis zaten bij mij en mijn moeder nog stukjes spier die je niet doorgekauwd kreeg. Aangegeven aan de ober en hier werd netjes een excuus voor aangeboden, maar toch zou dit op zulk niveau niet mogen gebeuren, Al met al hebben we een erg leuke avond gehad en we gaan hier zeker nog eens terugkomen. Als bovenstaande puntjes aangepast worden weet ik zeker dat dit restaurant snel een Michelinster gaat ontvangen :-)

restaurant Indonesia

Rotterdam Indonesisch 19 februari 2007
Toon details

Toevallig liepen we langs Indosia en de bar beneden zag er gezellig uit. Omdat deze volzat zijn we doorgelopen naar het restaurant er boven. En wat een vergissing was dat. Het eten is gewoon vies. Alles is opgewarmd in de magnetron..maar dan is het nog steeds lauw. De groente is bijna snot en het vlees is taai en alles smaakt bijna hetzelfde. Ze proberen het zeker gezellig te maken in het restaurant d.m.v. de obers traditionele kleding te laten dragen. Maar helaas is dit het enige leuke eraan. Omdat het zo\'n grote ruimte is is er weinig gezelligheid. En de felle spots helpen hier ook niet bij. Toen we klaar met eten waren (bijna alles laten staan en toch misselijk) hebben we een half uur zitten wachten tot iemand de tafel kwam leegruimen. Na een half uur waren we het zat en hebben we de rekening gevraagd. Deze werd ook maar niet gebracht dus hebben we onze jas aangetrokken en zijn we naar de uitgang gelopen. Ow, en toen kregen we opeens snel een rekening in onze handen geduwd. Betaald en weggegaan. Er werd geeneens gedag gezegd :(

Meest recente favorieten:

Deze proever heeft nog geen favorieten toegevoegd.