Op 13 november hier met 3 personen gegeten en erg leuke en fijne avond gehad. Wij hebben alle drie voor het 6 gangendiner gekozen en hadden een goed gevulde buik aan het einde van de avond. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en niet te stijf. Wat ik ook een heel leuk vind is dat wanneer je je auto nog aan het parkeren bent, er al iemand bij de deur staat je op te wachten om je te verwelkomen. Aan het einde van de avond werd het bord van het toetje voor mij en mijn vriend ook extra leuk versierd omdat we 10 jaar samen waren!! Na ons bezoek heb ik de overige reacties op Iens eens zitten lezen en zie een paar puntjes van kritiek die ons ook zeer zeker op zijn gevallen.
Bij elke gang werden echt heerlijke wijnen geschonken, maar jeetje wat een karige glaasjes schenken ze in en dat voor €6,50 per glas. Daarnaast scheelde de hoeveelheid per glas soms inderdaad behoorlijk. Als je je gerecht op tafel kreeg, was die heerlijke wijn alweer op en moest er bijgeschonken worden. Daarnaast viel ik ook een beetje over de hoeveelheid brood. 6 erg dunne sneedjes (overigens echt heerlijk brood met boter) kregen wij gereserveerd voor 3 personen en daarna hield het op. Toch lekker soms om tussen de gerechten door nog een stukje brood te eten. Ik ben van mening dat dit gewoon heel de avond gratis bijgevuld moet worden. Zeker met de prijzen op het menu.
Ik het echt zitten smullen van het eten, alleen 1 minpuntje bij het voorgerecht (ik dacht de zwaardvis). In 2 stukjes vis zaten bij mij en mijn moeder nog stukjes spier die je niet doorgekauwd kreeg. Aangegeven aan de ober en hier werd netjes een excuus voor aangeboden, maar toch zou dit op zulk niveau niet mogen gebeuren,
Al met al hebben we een erg leuke avond gehad en we gaan hier zeker nog eens terugkomen. Als bovenstaande puntjes aangepast worden weet ik zeker dat dit restaurant snel een Michelinster gaat ontvangen :-)