De bediening is niet echt een pluspunt bij Pacific Parc. Bij binnenkomst moesten we zelf op zoek naar iemand om onze tafel te worden toegewezen, een beetje vreemd. De bediening slaagde er niet in om één zalmmousse en één spinaziesalade als voorgerecht te noteren, de spinaziesalade is nooit gekomen. Ook een leeg glas, nog van de vorige gasten(!), heel opzichtig neergezet, werd maar niet meegenomen. Gelukkig wel toen we deze in het lege broodmandje hadden gelegd.
Het eten was best lekker, de vegetarische gerechten die we hadden in ieder geval (crêpe en canneloni). Het eten was ook snel bereid en geserveerd.
Helaas wilden we geen nagerecht omdat we danig waren geïrriteerd door de slechte en vooral veel te harde muziek. Het was praktisch onmogelijk om de overkant van de tafel te verstaan. Misschien hadden we een slechte dag, maar als de bediening zelf al aan je tafel aangeeft de muziek 'niet te trekken' lijkt het een duidelijke zaak.
Wat mij betreft hoef ik hier niet meer speciaal heen, maar als het zo uitkomt zou ik hier nog wel eens heen willen gaan.