Hi there, we also have an English version of our website! Switch to english.

Archief 2011

Jonah Freud bespreekt de Sergio-trilogie

Jonah Freud is de eigenaresse van De Kookboekhandel op de Haarlemmerdijk in Amsterdam en bespreekt elke maand in IENS & OUTS een kookboek. Deze maand is dat de Sergio-Trilogie van niemand minder dan Sergio Herman! Deze drieluik omvat Sergio Thuis, Sergio op Reis en Sergio Feest. Drie boekjes met recepten die iedereen kan bereiden, Sergio's favoriete foodshops, restaurants en adresjes om te overnachten.


Lees snel verder...

Word fan van IENS en win!

IENS heeft sinds kort een eigen pagina op Facebook! Daar vind je leuke tips en aanbiedingen van restaurants bij jou in de buurt. Daarnaast zijn er van regelmatig mooie prijzen te winnen. Een kookboek van een bekende chef bijvoorbeeld, of een diner voor twee bij een lekker restaurant.

Ga naar onze Facebook-pagina en 'vind ons leuk'...

Duurzame restaurants onderscheiden zich op IENS

Duurzaam ondernemen in de horeca neemt een grote vlucht. Een veel besproken onderwerp op de Horecava. Iedereen is het er over eens dat communicatie tussen de horecaondernemer en de consument hierbij onontbeerlijk is. Daarom kijken IENS, het CREM (bureau voor duurzame ontwikkeling) en voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal in een pilot naar nieuwe manieren van samenwerking tussen horecaondernemers en de consument, die duurzaamheid stimuleren.

Lees meer over dit initiatief...

Food & Film - Smakelijk Eten!

Speciaal voor de première van de nieuwe foodfilm "Smakelijk Eten!" heeft IENS een aantal uitstekende restaurants geselecteerd in steden waar deze film draait. Restaurants die als geen ander in staat zijn een duurzaam driegangenmenu van hoogstaande kwaliteit te serveren. Voor dit op de film geïnspireerde driegangendiner betaal je slechts € 21,-.

Lees er snel meer over...

Keukengeheimen van een sterrenchef

De liefde voor het ingrediënt leverde haar restaurant al een ster op. Ook kookt Skye Gyngell regelmatig private dinners voor celebrities als Madonna en Nigella Lawson. In haar nieuwste boek deelt ze haar geheimen met ons met menu's voor uiteenlopende gelegenheden.

Lees snel verder...

Gizzi's keukenmagie

De nieuwe Nigella Lawson noemen ze haar in Engeland en dat schept verwachtingen voor het eerste kookboek van celebritychef Gizzi Erskine. Of ze echt zo begaafd is als Nigella lees je in de boekbespreking van Jonah Freud.Lees snel verder...

Kijken naar koken zonder handjes!

The Flemish Primitives is hét gastronomische event van Vlaanderen, waar elk jaar gastronomische geweldenaars hun spierballen laten zien. Onze eigen Iens Boswijk was dit jaar getuige van al deze culinaire krachtpatserij en doet verslag.

Lees het verslag...

Bezoek Luce tijdens Het Weekend van de Rollende Keukens!

Op 3, 4 en 5 juni speelt het Belgische theatergezelschap Tol de voorstelling Luce tijdens het culinaire festival Het Weekend van de Rollende Keukens op het terrein van de Westergasfabriek. Luce is een beeldende voorstelling op grote hoogte die je niet mag missen!

Lees snel verder...

IENS Pocketmenu: mobiele websites voor restaurateurs

IENS en Pocketmenu laten restaurateurs optimaal profiteren van mobiel internet.


De marktleider op het gebied van mobiele websites voor restaurants en de grootste online restaurantgids van Nederland slaan de handen ineen voor een exclusieve samenwerking. Het doel is restaurants optimaal te laten profiteren van de mogelijkheden van mobiel internet. IENS biedt restaurants hiermee, naast de bestaande producten en diensten, de mogelijkheid om op een snelle en eenvoudige manier een eigen mobiele website te verwezenlijken en daarbij mobiel online reserveren te integreren. (Zie voor meer informatie ook: mobielewebsite.iens.nl)

Livebookings: de nieuwe standaard voor Online Reserveren

Online reserveren via New Livebookings


New Livebookings is de nieuwe standaard voor Online Reserveren en de verbeterde versie van uw huidige online reserveermodule. Met New Livebookings geniet u van meer gebruiksgemak, overzicht, opties en reserveringen

Livebookings Light

De gebruiksvriendelijkheid is sterk verbeterd. New Livebookings is overzichtelijker, handzamer en geavanceerder. Met één druk op de knop beheert u uw beschikbaarheid en reserveringen. U kunt zelf acties verzinnen om meer gasten aan te trekken en de resultaten analyseren.

Livebookings Standard

Geniet van alle opties van de Livebookings Light versie en meer! Met de Livebookings Standard-versie werkt u met het meest geavanceerde online reserveersysteem ter wereld.
• Coördineer telefonische reserveringen, walk-ins en online reserveringen op één plek.
• Optimaliseer uw online beschikbaarheid door middel van uitgebreide tafeloptimalisatie.
• Bouw automatisch een database op met de gegevens van uw gasten.
• Ervaar de kracht van e-mailmarketing door mailings te sturen, aanbiedingen te creëren en campagnes te voeren.
• Krijg inzicht in uw resultaten aan de hand van uitgekiende analysemogelijkheden.


Kijk voor deze en andere opties van alle (nieuwe) functionaliteiten op reserveren.iens.nl

Waar gaan we eten?

© IENS 1999 - 2014 Alle restaurants in Nederland, met recensies van hun gasten