Wij een maaltijd, zij een maaltijd

Screen_shot_2011_12_14_at_9.22.13_AM
Nog steeds gaan miljoenen kinderen elke dag met honger naar bed. En JIJ kunt daar verandering in brengen. Betaal iedere keer dat jij uit eten gaat, 20 eurocent extra. Het restaurant zorgt dat dit hele bedrag bij Fill The Cup terecht komt, waarna het in zijn geheel wordt doorgestort aan het World Food Program (WFP). Hiermee krijgt ieder kind waar het recht op heeft: goede voeding, onderwijs, verzorging en een toekomst. Steeds meer restaurants doen mee en we bereiken zo steeds meer kinderen. Jij kunt het verschil maken, kies voor een restaurant dat is aangesloten bij Fill The Cup of spoor je favoriete restaurant aan om zich aan te sluiten!

In Nederland serveren we meer dan één miljard maaltijden per jaar. Met 20 eurocent per maaltijd kunnen wij, alleen al in Nederland, elke dag 3 miljoen kinderen helpen. Fill the Cup nodigt daarom alle restaurants uit hier aan mee te doen.

Iens.nl, hét grootste online platform voor restaurants en hun gasten steunt Fill the Cup. Samen met IENS benaderen we de restaurants om mee te doen. Fill the Cup-restaurants zijn op iens.nl herkenbaar aan het logo op hun duurzaamheidsprofiel.

Wat kun jij doen?
Ga eten bij een Fill the Cup-restaurant of spoor je favoriete restaurant aan lid te worden van Fill the Cup. Deel de slogan van Fill the Cup: "Wij een Maaltijd, Zij een maaltijd", met familie, vrienden, kennissen en ga naar de website: www.jointhecup.org

Samen kunnen we miljoenen kinderen helpen, elke dag.

Bekijk de Fill the Cup-restaurants in jouw regio:

Drenthe