Weet waar je eet!

Geopend (of niet?)

Restaurant gegevens

Keuken : Frans, Hollands
Betalen :
Kenmerken : Kind vriendelijk, Kindermenu, Honden toegestaan, Groepen max. : 100, Vrij parkeren, Parkeergarage, Zakelijk, Romantisch, Solo
Keuken open : 17.00-22.00, ma gesloten

35%

47%

18%

15-05-2006
ips1 - De mouterij is gesloten. Jammer voor Schiedam.
26-03-2006
Proever16019 - Een prachtige lokatie hoewel de ingang via een rommelig "hok" gaat. De eerder genoemde loftuigingen deel ik niet. Met een groep van 9 personen gaan eten. Lang wachten voor de bestelling wordt opgenomen is tot daar aan toe, we zijn
18-01-2006
Proever36584 - het bruine cafe achtige restaurant in de mouterij doet niet vermoeden dat het eten van boven-modaal niveau is. De kalkoenborst met geitenkaas-saus en pasta is een heerijke vondst. De tournedos van uitstekende kwaliteit en bereiding. De bedieining was deze avond
19-12-2005
Proever41658 - Na het lezen van zoveel lovende verhalen, leek het ons leuk om ons trouwfeest in de Mouterij te vieren. We zijn er van tevoren met vrienden gaan eten, en het was er inderdaad erg leuk en gezellig. Het eten was lekker en
17-10-2005
Proever24428 - Zaterdag hier met 4 mensen gegeten. Restaurant ligt op een prachtige locatie. Op de kwaliteit van het eten is niets aan te merken. Alleen de gamba's van het voorgerecht zaten te dik in het beslag zodat de smaak van de gamba's
Blader door alle meningen
2 3 4 Eerder
Beoordeel zelf!

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend Beoordeling:

Je mening dient te gaan over het restaurant. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Over IENS - Magazine - Proef mee! - Contact - Adverteren - Vacature - Gadgets - Disclaimer