Kom werken bij iens.nl
De vacatures bij iens.nl op dit moment zijn:
Development
Stagair Automatische recensie classificatie
Sales
Automatische classificatie van restaurantrecensies
Ben je op zoek naar een uitdagende masterstage? Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair die het interessant vindt ons te helpen met het bouwen van een classificatiesysteem voor restaurantrecensies.
Probleemomschrijving
De website van Iens Independent Index (www.iens.nl) is met bijna 600.000 unieke bezoekers per maand de grootste online restaurantgids van Nederland. Elke maand laten geregistreerde gebruikers meer dan 8.000 recensies achter na een restaurantbezoek. Hier profiteren andere gebruikers van als zij op zoek zijn naar een restaurant.
IENS is een onafhankelijke website en heeft kwaliteit van de data hoog in het vaandel staan. Daarom worden alle recensies gelezen en gekeurd door de redactie. Een gedeelte hiervan wordt afgekeurd, vanwege verschillende redenen.
Op dit moment worden de recensies handmatig verwerkt door de redactie. Om de redactie in het vervolg op een schaalbare manier te kunnen laten werken, zijn we op zoek naar een stagiair die samen met ons een systeem kan ontwikkelen dat helpt de binnengekomen recensies te classificeren en zo het werk van de redactie gedeeltelijk kan overnemen.
Taken
Het onderzoek zou kunnen bestaan uit:
- Het inventariseren welke onderscheidende kenmerken er bestaan tussen goedgekeurde en afgekeurde recensies. We hebben een database die alle recensies van de afgelopen 10 jaar bevat, inclusief de status die de redactie aan de recensie heeft gegeven, waarop dit onderzoek gedaan kan worden.
- Een onderzoek naar de toepasbaarheid van bestaande algoritme’s in dit probleemgebied (bijvoorbeeld Baysian filtering).
- Uiteindelijk dient er een algoritme ontwikkeld te worden dat in ons redactiesysteem toepasbaar is en geëvalueerd is op bestaande en binnenkomende recensies.
- Uiteraard is er ruimte om je eigen ideeën in het onderzoek uit te werken.
Profiel
- Communicatief vaardig;
- Sterk analytisch vermogen;
- Creatief;
- Zelfstandig;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Relevante universitaire opleiding (bijvoorbeeld (Technische) Informatica, Computer Science, Artificial Inteligence)
- Bij voorkeur kennis van patroonherkenning
Wat we bieden
- Een stageplek binnen een enthousiast en informeel team;
- De kans om enorm veel te leren door de eigen verantwoordelijkheden die je krijgt;
- De kans om je eigen project op te zetten en uit te voeren;
- Een stagevergoeding van 300,- per maand.
Direct solliciteren? Stuur je CV en een motivatiebrief naar Roel van der Kraan via roel[at]iens.nl.
Als je nog vragen hebt dan kun je telefonisch contact opnemen met Roel via 020 - 6242034
Junior Account Managers gezocht bij iens.nl
Omschrijving:
Ambieer jij een carrière in de sales? Bij iens.nl word je klaargestoomd om succesvol te zijn in de verkoop. Na een korte training, benader je leads en potentiële klanten gegenereerd vanuit pre-sales. Je bent verantwoordelijk voor een portfolio aan bestaande klanten en probeert deze uit te breiden, te ondersteunen en van nieuwe diensten te voorzien. Je bouwt op een betrokken manier een goede relatie op met je klanten. Natuurlijk ben je ook nauw betrokken bij alle after sales activiteiten en ben jij als eerste op de hoogte van ontwikkelingen in de markt.
Je werkt vanuit een mooi bedrijfspand op het Westergasterrein in Amsterdam en maakt deel uit van een leuk team. Je krijgt een riant basissalaris en door op target te presteren doe je ook nog eens mee in mooie bonusregeling!
Geïnteresseerd? Mail je motivatie en CV dan naar vacature[at]iens.nl t.a.v. Jan Meester
Ideale kandidaat
- Heeft affiniteit met media / online;
- Commercieel gedreven en resultaatgericht;
- Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;
- Pro-actief, oplossingsgericht denken, winnaarsmentaliteit;
- Minimaal 20 jaar oud;
- Minimaal voor 32 uur per week beschikbaar;
- Saleservaring;
- Spreekt goed en duidelijk Nederlands.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Geïnteresseerd? Mail je motivatie en CV dan naar vacature[at]iens.nl t.a.v Jan Meester.
Over iens.nl
Iens.nl is uitgegroeid tot dé online restaurantgids van Nederland op internet, met meer dan 100.000 geregistreerde proevers en 4,5 miljoen unieke bezoekers per jaar via www.iens.nl.